Friday 7 October 2016

Mojo maxx 120






+


welkom Ik, Thomas, el hombre van Sofie en papa van Lux Louis ben Naast Fotograaf n van de mensen die bij Het Zien van een lam, varken de Schenkels aan Rund meteen, ribstukken, sausen en bijpassende voor-en nagerechten denkt. Hier deel ik Recepten, onze kookclub avonturen, en Allerhande nuttige en Minder nuttige culinaire weetjes. Laat Het smaken Indiase vleesballetjes klassiekers fue Thema Het, wel Geert maakte Deze Frisse Oosterse versie van balletjes onze en tomatensaus. Ingredinten voor de balletjes 450 g lamsgehakt 2 Lente-uitjes verso Koriander 2 teentjes ven 1 vers eetlepel geraspte gember olijfolie 1 theelepel kaneelpoeder gemalen Zwarte pimienta zout Ingredinten voor de Saus 1 dl arachideolie 150 ml de yogur 3 Groene chilipepers 12 aglomeración koriander verso munt 1 eetlepel geraspte verso gember 1 theelepel komijnpoeder 1 theelepel Garam Masala (Oosterse kruidenmengeling) 1 theelepel Kurkuma 12 limoen Ingredinten voor de afwerking 30 g amandelschilfers rijst de cría, (om erbij te serveren) voor de balletjes: Doe Het gehakt en mengschaal een. Snij het Bleke en het lichtgroene gedeelte Van de Lente-uitjes en stukjes fijne (Geen ringen). Plet de mirada pulpa tot met de brede zijde van je koksmes. Agregue alles bij Het gehakt. Schil Het knolletje gember en escofina Het in het gehakt. Snipper de Koriander fijn baño VOEG de kruiden ook toe aan het vlees. Doe ook Het kaneelpoeder, een stevige snuif Zwarte Peper en een beetje zout bij Het gehakt en Meng Alle ingredinten reunió vlees de het mano Onder (Zorg voor propere handen). Rol vleesballetjes reunió van een diámetro ongeveer 3 cm. Verhit olijfolie een Scheut en el molde een vuur op Hoog. Kleur de balletjes hierin aan. Ze niet hoeven gaar te zijn. Een goudbruin korstje es voldoende. Hou de balletjes incluso aan de Kant en bereid De Groene Saus. Voor de Saus: Snij de chilipeper abierta en verwijder de Pittige zaadjes. Snij de pimienta en Stukken arboleda. Uso Minder chilipeper del als je niet zo Houdt van pikant. Neem de Beker van de la licuadora en Agregue a hierin Alle ingredinten voor de Saus samen: de stukjes de chile, de arachideolie, de yogur, koriander de verso, de verso munt, de gember (geraspt de gesneden grof), de Kurkuma, Het komijnpoeder, de kruidenmix el garam massala en het savia van de limoen. Mezcla Het mengsel tot een gladde grasgroene Saus. Zet een kookpot op een matig vuur en verwarm er de kruidige Saus en. Agregue er de goudbruin gebakken balletjes aan dedo del pie en ponche de Laat ze 10 Minuten Garen en el warm de Saus. Let op: de Saus zal schiften, dat maar es de bedoeling voor de afwerking: Gallo de amandelschilfers en cacerola een hete. Laat de stukjes noot een beetje kleuren. Let op, quiere snel Het gaat. Serveer de balletjes reunieron rijst Witte de Indisch naanbrood. Recept: Dagelijkse kost Fotografía: Thomas Van de Water




No comments:

Post a Comment